Menu Sluiten

Service

Dit is de service waar onze drukkerij achter staat.

DPN Rikken Print staat een betrouwbare kwaliteit hoog in het vaandel. Een team van betrokken professionals zorgt er iedere dag voor dat de kwaliteit van onze diensten wordt nageleefd, zo zijn we bijvoorbeeld ISO 9001, ISO 14001 en FSC-gecertificeerd. Onze scope is het uitvoeren van druk- en grafische activiteiten en van toepassing op al onze processen, diensten en producten. U kunt er dus op vertrouwen dat onze service van een hoogstaand niveau is en daar willen we u graag iets meer over vertellen.

Bij professioneel drukwerk hoort een professionele service

Naast professioneel drukwerk heeft onze drukkerij u nog veel meer te bieden. Zo kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat al uw drukwerk snel bij u wordt afgeleverd. Tevens kunnen wij uw volledige drukwerkvoorraad beheren zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Onze klanten kunnen bij ons profiteren van een eigen inlogportal wat het bestellen van uw drukwerk vereenvoudigt en bovendien versnelt. Wanneer we uw voorraad en bestanden beheren hoeft u ons dus slechts de aantallen en de variabelen door te geven zodat we u nóg sneller van dienst kunnen zijn.

Daarnaast organiseren we regelmatig inspirerende kennissessies en trainingen die niet alleen voor onze klanten erg interessant zijn, maar ook voor bijvoorbeeld business clubs uit het hele land. Zo willen we enerzijds onze jarenlange kennis en ervaring etaleren, maar willen we ook ons karakter als co-creator onderstrepen. Hiervoor gebruiken we onze inspiratieruimten!  U kunt door middel van onze nieuwsbrief op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en geplande kennissessies en trainingen. Dus kom eens een kijkje nemen in de keuken van DPN Rikken Print.

We verrassen klanten met onze attentie voor grote en kleine zaken

Bij DPN Rikken Print hebben we attentie voor grote en kleine zaken, en hebben we oog voor de details. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze servicegerichte dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Geheel vrijblijvend, uiteraard. We ontmoeten u graag in onze inspiratieruimten in te Nijmegen. Daar laten we u kennismaken met de mogelijkheden van professioneel drukwerk, maar natuurlijk ook met onze klantgerichte werkethos. Tot snel!

Wij staan voor u klaar!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons.

Erwin – Orderbegeleiding

Op de hoogte blijven?

Maximaal 12x per jaar sturen we per e-mail de DPN update. Weten hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan?
Bekijk onze privacy policy