Menu Sluiten

Online portal

Beheer uw zakelijk drukwerk met onze online portal

Onze klanten kunnen gebruik maken van een gepersonaliseerde online portal: een online omgeving waar drukwerk eenvoudig besteld en gevolgd kan worden. Deze bestelomgeving wordt volledig aan de huisstijl van uw bedrijf aangepast en wordt gevuld met de grafische producten volgens de specificaties van uw bedrijf. Dus wilt u uw drukwerk eenvoudig kunnen beheren en bestellen? Dan is een online portal van DPN Rikken Print een echte uitkomst!

Wij maken drukwerk bestellen nog makkelijker!

Bij de opstart van uw bestelomgeving wordt het portal gevuld met het drukwerkassortiment van uw bedrijf. We maken producten aan volgens uw wens: specificaties in formaat, papiersoort en opmaak worden verwerkt. Ook worden inloggegevens per medewerker aangemaakt. In de portal kunnen u of uw medewerkers eenvoudig bestellingen aanmaken en volgen. Iedere medewerker krijgt zijn of haar persoonlijke inloggegevens, samen met de bijbehorende rechten. De autorisatiefunctie beschikbaar is om te zorgen dat er nog een controlemoment is voordat bestellingen daadwerkelijk worden geplaatst. Op deze manier kunt u met uw team afstemmen hoe en door wie de bestellingen kunnen worden geplaatst. U bent met een portal verzekerd van orders op de gewenste formaten en papiersoorten, ongeacht wie de bestelling plaatst.

In de online portal kunt u uw drukwerk aanpassen wanneer dit nodig is. Voor kleine wijzigingen hoeft u ons niet in te schakelen, maar kunt u kunt ze zelf eenvoudig doorvoeren. Zo kunt u uw drukwerk precies zo vormgeven zoals u wilt, en kunnen wij sneller overgaan tot productie.

Een drukwerkportal van DPN Rikken Print past naadloos in de LEAN werkwijze. Dankzij bestellen via het eigen portaal zijn onze klanten eenvoudig voorzien van de juiste bestelopties. Verspilling van inkoop door verkeerde bestellingen wordt gereduceerd. Daarnaast kunt u de drukwerkvoorraden oproepen, de portal volledig integreren met uw eigen systemen en kunt u overzichtelijke managementrapportages opvragen. Duurzaam voor zowel profit als planet. Dit kan allemaal in één systeem.

Ervaar zelf het gemak van onze online portal

Wilt u meer informatie over het gemak van een eigen bedrijfsportal waarmee u en uw medewerkers eenvoudig drukwerk kunnen bestellen? Laat het ons weten, we vertellen u er graag meer over. Neem contact op via het contactformulier op deze website, of bel ons tijdens werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur

Wij staan voor u klaar!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons.

Erwin – Orderbegeleiding

Op de hoogte blijven?

Maximaal 12x per jaar sturen we per e-mail de DPN update. Weten hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan?
Bekijk onze privacy policy