Menu Sluiten

Online portal

Nog gemakkelijker drukwerk bestellen?

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van een gepersonaliseerde online portal. Deze bestelomgeving wordt volledig aan de huisstijl van uw bedrijf aangepast en zal alle grafische producten bevatten volgens de specificaties van uw organisatie. Per afdeling of organisatieonderdeel kan worden ingesteld welk type drukwerk zij mogen bestellen. De online portal kan volledig geïntegreerd worden met uw eigen systemen. Zie het als een gepersonaliseerde webshop voor al uw drukwerk om het bestellen en beheren ervan zo efficiënt mogelijk te maken. Over de prijs van de producten in de portal worden vooraf afspraken met u gemaakt. Zo weet u waar u aan toe bent.

De voordelen van onze online portal

  1. Bij de opstart van uw bestelomgeving wordt het online portal gevuld met het drukwerkassortiment van uw bedrijf, inclusief alle specificaties in formaat, papiersoort en opmaak. Het enige wat u nog hoeft te doen is aantallen invoeren en de bestelling plaatsen.
  2. Bij de optionele voorraadmodule kunnen uw medewerkers zelf zien of er voorraad is van uw artikelen en inschatten of er al moet worden bijbesteld. Als u wil, kan een besteladvies worden toegevoegd.
  3. U bepaalt zelf wie binnen uw team bestellingen plaatst. Iedere medewerker kan namelijk persoonlijke inloggegevens krijgen. Per account wordt ingesteld welke artikelen besteld mogen worden. De meeste producten zijn standaard uitgevoerd, zoals briefpapier. Hier geeft de besteller alleen een hoeveelheid in. Bij andere producten, zoals visitekaartjes, is een standaardopmaak zichtbaar waar uw medewerker zelf de benodigde aanpassingen kan maken. Op deze manier hoeft u ons voor kleine wijzigingen niet in te schakelen en kunnen we sneller overgaan tot productie.
  4. Met behulp van een autorisatiefunctie kunt u iemand verantwoordelijk maken voor de eindcontrole van bestellingen. Deze medewerker moet alle bestellingen goedkeuren voordat ze vanuit de portal aan DPN Rikken Print worden verzonden en in productie worden genomen.
  5. Het drukwerkassortiment kunt u op elk moment laten aanpassen. U haalt via ons producten uit het assortiment of voegt deze toe. Het assortiment kan zo uitgebreid worden als voor uw bedrijf nodig is; van kantoordrukwerk tot beursmaterialen en van posters tot relatiegeschenken. 
  6. Mocht er naast alle standaardproducten een keer maatwerk nodig zijn voor bijvoorbeeld het vernieuwen van de opmaak of het maken van eenmalige producten dan werken we buiten de portal om tegen een gunstig tarief
  7. Een online portal van DPN Rikken Print past naadloos in de LEAN denk- en werkwijze. Verspilling van inkoop door verkeerde bestellingen wordt gereduceerd. Duurzaam voor zowel profit als planet. En dat allemaal in één systeem.

Ervaar zelf het gemak

Wilt u meer informatie over het gemak van een gepersonaliseerde online portal waarmee u en uw medewerkers eenvoudig drukwerk kunnen bestellen? Laat het ons weten, we vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op, of bel ons tijdens werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons.