Menu Sluiten

Inspiratieruimte

Voedt uw inspiratie in de inspiratieruimte van DPN Rikken Print!

In onze inspiratieruimte willen we mensen inspireren met de veelzijdigheid van drukwerk en Sign. Van inspiratie komt immers creativiteit. In deze ruimte in Nijmegen verzamelden we allerlei voorbeelden van hoe drukwerk uw organisatie vooruit kan helpen. Van gepersonaliseerde statafels, roll-up banners en magazines tot meer informatie over de verschillende drukwerktechnieken die we inzetten zoals printen, digitaal drukken, offset drukwerk en Sign.

Van producten tot diensten en de nazorg;
DPN Rikken Print staat voor u klaar

In onze inspiratieruimten laten we u graag de mogelijkheden van professioneel drukwerk ervaren. Wat denkt u bijvoorbeeld van de mogelijkheden van Sign? Met deze drukwerktechniek kunnen op groot formaat printen en kunnen we nagenoeg alles bedrukken zoals houten fietskratjes, wijnverpakkingen, roll-up banners, statafels en nog veel meer! Maar ook de mogelijkheden van digitaal drukken, offset drukwerk en printen laten we u graag zien.

Zoals u misschien weet, vinden wij het delen van kennis erg belangrijk. Zo willen we de alsmaar veranderende grafische wereld voorblijven en daarom organiseren we in onze inspiratieruimten kennissessies en trainingen. Zo kunnen onze klanten, business clubs, creatieve bureaus en andere drukkerijen kennismaken met onze drukkerij, maar ook met de ontwikkelingen binnen de grafische wereld. Onze inspiratieruimten zijn tevens voorzien van een eigen presentatieruimte die de beleving compleet maakt.

Bezoek onze inspiratieruimte in Nijmegen!

Laat uw creativiteit de vrije loop! Voor een vrijblijvende kennismaking in één van onze inspiratieruimten, kunt u contact met opnemen met DPN Rikken Print. Er staat te allen tijden een professioneel team voor u klaar om elke vraag die u heeft te beantwoorden. Bezoek de inspiratieruimten en laat u inspireren!

Wij staan voor u klaar!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons.