Menu Sluiten

Offset drukwerk

Ervaar de fantastische kwaliteit van offset drukwerk

Offset drukwerk is nog steeds één van de meest gebruikte drukwerktechnieken en dat komt omdat de kwaliteit van offset drukwerk fantastisch is. Bij DPN Rikken Print hebben onze drukkers jarenlange ervaring met offset drukwerk. We werken met geavanceerde apparatuur zodat we u het beste resultaat kunnen garanderen. Lees hier meer over offset drukwerk of neem contact op voor meer informatie!

Offset drukwerk: perfect voor professioneel drukwerk in grote oplage

In de jaren zestig nam offset drukwerk de plaats in van de bekende boekdruk en ook vandaag de dag bepaalt offset drukwerk de standaard qua drukwerkkwaliteit. Bij offset drukwerk wordt gebruik gemaakt van een aluminium plaat (de beelddrager) die tijdens het proces wordt bevochtigd. Alle niet-beeld-delen nemen dit vocht aan en vervolgens wordt de inkt toegevoegd, en omdat de inkt vettig is, hecht deze alleen op de beelddelen. Hierna wordt de aluminium plaat tegen een rubber doek gedrukt, die vervolgens het beeld weer op het papier drukt. Aan deze tussenstap (het overzetten van het beeld van de aluminium plaat op het rubberen doek) ontleent deze drukwerktechniek dan ook zijn naam.

Offset drukwerk is de perfecte oplossing voor professioneel drukwerk in grote oplage zoals briefpapier, flyers en brochures.

Meer weten over offset drukwerk?

Wilt u meer weten over printen? We vertellen u er graag meer over. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs in onze inspiratieruimte in onze drukkerij te Nijmegen. Hier kunnen we u laten kennismaken met de vele mogelijkheden van professioneel drukwerk, dus ook die van printen.