Menu Sluiten

Onze diensten

Professioneel drukwerk uit Nijmegen

Professioneel drukwerk is niet zomaar ‘professioneel’ te noemen. Het gaat verder dan de diverse drukwerktechnieken die een drukkerij beheerst. Zo is kennisdeling bijvoorbeeld erg belangrijk, net zoals het blijven verkennen van nieuwe en innoverende technieken. Professioneel drukwerk wordt dus pas professioneel met een drukkerij die alles voor u uit handen neemt: van advies op maat tot de afwerking en levering van uw drukwerk. En dat is exact wat DPN Rikken Print u biedt.

Van advies op maat tot het voorraadbeheer van uw drukwerk

Mocht u nieuwsgierig zijn naar de verschillende mogelijkheden, beginnen we met advies op maat. Zo kunnen we al uw wensen inventariseren en u laten kennismaken met alle mogelijkheden, waaronder de verschillende drukwerktechnieken die we beheersen.
Bij DPN Rikken Print hebben we diverse drukwerktechnieken tot onze beschikking: digitaal drukken, Sign (groot formaat printen), offset drukwerk en digitaal printen. Elke techniek heeft z’n eigen kwaliteiten en eigenschappen. Offset is bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor het drukken van grote oplage waarbij elke afdruk hetzelfde is zoals flyers, brochures of magazines. Digitaal drukken is daarentegen uitermate geschikt voor kleinere oplage en met Sign kunnen we printen op nagenoeg elk object, van houten fietskratjes tot wijnverpakkingen en roll-up banners. Dit geldt natuurlijk ook voor groot formaat printen!
Bij DPN Rikken Print gaan we te allen tijden voor een duurzame relatie en we hebben diverse manieren om dit te benadrukken. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw bestanden en voorraad beheren zodat u dit niet zelf hoeft te doen. DPN Rikken Print is dus een echte co-creator! Voor kleinere drukkerijen en grafische productiemaatschappijen zonder drukwerkcapaciteiten kunnen we een gedeelte van het productieproces overnemen; u kunt uw drukwerkopdracht met een gerust hart aan ons toevertrouwen en wij zorgen voor de rest. We kunnen zelfs de afwerking voor u realiseren, mocht u dit wensen!

We doen alles om vervelende verrassingen te voorkomen en leuke verrassingen te creëren

De grafische wereld is continu in beweging en daarom vinden wij kennisdeling erg belangrijk. Daarom organiseren we met enige regelmaat kennissessies en trainingen in onze inspiratieruite te Nijmegen. Dit doen we natuurlijk voor onze klanten maar ook voor business clubs, creatieve bureaus en voor andere drukkerijen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Laat u verrassen door de veelzijdigheid van DPN Rikken Print!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van professioneel drukwerk? Laat u inspireren in onze inspiratieruimte in onze drukkerij in Nijmegen of neem gewoon eens contact met ons op. U bent te allen tijden van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking met ons bedrijf, onze producten en onze diensten! Wilt u direct uw drukwerk uitzoeken en bestellen? Dat kan in onze webshop!

Snel een offerte? Vraag deze online aan.