Menu Sluiten

Groot formaat printen

Groot formaat printen: een groots gebaar

Groot formaat printen is een goede manier om op te vallen. Het is een leuke manier om uw onderwerp hiermee een podium te geven want één ding is zeker, het zal zeker opvallen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bijvoorbeeld naar de verschillende materialen die we kunnen bedrukken? Laat het ons weten of kom eens langs bij ons, we vertellen u er graag meer over!

Groot formaat printen, mede mogelijk gemaakt door Sign

Groot formaat printen kunnen we realiseren met behulp van Sign. Sign is het digitaal printen van tekst en beeld op diverse materialen. Het is een printtechniek die vaak wordt ingezet voor bijvoorbeeld statafels, beurswanden, beursstands en verpakkingen. Zelfs voor de aankleding van winkelpanden wordt Sign toegepast. Sign biedt u dus ook de mogelijkheid van groot formaat printen: van 2,5 meter tot wel 3,5 meter! Met deze printtechniek kunnen we nagenoeg elk materiaal bedrukken zoals hout, foam, plexiglas, geborsteld aluminium en honingraadkarton; zolang het materiaal maar vlak, glad en hooguit 4,8 centimeter dik is.

Wilt u meer informatie over groot formaat printen?

Benieuwd geworden naar groot formaat printen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door de veelzijdigheid van DPN Rikken Print! Op zoek naar creativiteit ? Bezoek dan eens onze inspiratieruimte te Nijmegen en maak kennis met onze professionals. Wilt u direct groot formaat printen? Ga dan direct naar onze webshop en geef ons uw bestelling door!

Wij staan voor u klaar!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons.

Erwin – Orderbegeleiding

Op de hoogte blijven?

Maximaal 12x per jaar sturen we per e-mail de DPN update. Weten hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan?
Bekijk onze privacy policy

Een corona-proof kantoor of winkel in een handomdraai?

Hoe ga je als bedrijf om met de anderhalve meter samenleving? Het is een vraagstuk waar veel organisaties op dit moment tegenaan lopen.

Wij kunnen verschillen bewegwijzerings-
producten op korte termijn leveren

Wilt u producten aangepast hebben aan uw huisstijl? Neem dan contact op met onze collega’s voor een prijs op maat.