Menu Sluiten

Groot formaat printen

Groot formaat printen: een groots gebaar

Groot formaat printen is een goede manier om op te vallen. Het is een leuke manier om uw onderwerp hiermee een podium te geven want één ding is zeker, het zal zeker opvallen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bijvoorbeeld naar de verschillende materialen die we kunnen bedrukken? Laat het ons weten of kom eens langs bij ons, we vertellen u er graag meer over!

Groot formaat printen, mede mogelijk gemaakt door Sign

Groot formaat printen kunnen we realiseren met behulp van Sign. Sign is het digitaal printen van tekst en beeld op diverse materialen. Het is een printtechniek die vaak wordt ingezet voor bijvoorbeeld statafels, beurswanden, beursstands en verpakkingen. Zelfs voor de aankleding van winkelpanden wordt Sign toegepast. Sign biedt u dus ook de mogelijkheid van groot formaat printen: van 2,5 meter tot wel 3,5 meter! Met deze printtechniek kunnen we nagenoeg elk materiaal bedrukken zoals hout, foam, plexiglas, geborsteld aluminium en honingraadkarton; zolang het materiaal maar vlak, glad en hooguit 4,8 centimeter dik is.

Wilt u meer informatie over groot formaat printen?

Benieuwd geworden naar groot formaat printen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door de veelzijdigheid van DPN Rikken Print! Op zoek naar creativiteit ? Bezoek dan eens onze inspiratieruimte te Nijmegen en maak kennis met onze professionals. Wilt u direct groot formaat printen? Ga dan direct naar onze webshop en geef ons uw bestelling door!