Menu Sluiten

Web-to-print

Web-to-print maakt uw drukwerk bestellen nog makkelijker

Door middel van web to print kunnen bestanden eenvoudig met ons worden gedeeld. U stuurt ze via een veilige verbinding naar ons toe en wij verzorgen de rest. Ontdek hier meer over web to print, of neem contact met ons op voor meer informatie!

Wat is web-to-print?

De term web to print (of Web2Print) beschrijft de werkwijze waarmee bestanden worden aangeboden, zodat ze kunnen worden afgedrukt. Deze aanlevermethode is dus het internet: het web. DPN Rikken Print loopt voorop in deze manier van het aanbieden en afhandelen van drukwerk- en printopdrachten. We bieden bijvoorbeeld deze mogelijkheden:

Samenwerking met de Radboud Universiteit

Om onze kennis op dit gebied te onderstrepen, maakt DPN Rikken Print deel uit van een projectteam dat voor de Radboud Universiteit een speciale web to print-bestelmodule heeft ontwikkeld. Studenten kunnen hiermee eenvoudig hun lesmaterialen bestellen, en daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op!

Meer weten over web to print?

Wilt u meer weten over web to print? Laat het ons weten, we vertellen u er graag meer over. Een team van specialisten staat u graag te woord. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze inspiratieruimte bij onze drukkerij in Nijmegen.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons.

Erwin – Orderbegeleiding

Op de hoogte blijven?

Maximaal 12x per jaar sturen we per e-mail de DPN update. Weten hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan?
Bekijk onze privacy policy

Een corona-proof kantoor of winkel in een handomdraai?

Hoe ga je als bedrijf om met de anderhalve meter samenleving? Het is een vraagstuk waar veel organisaties op dit moment tegenaan lopen.

Wij kunnen verschillen bewegwijzerings-
producten op korte termijn leveren

Wilt u producten aangepast hebben aan uw huisstijl? Neem dan contact op met onze collega’s voor een prijs op maat.