Menu Sluiten

Advies

Persoonlijk advies op maat over uw drukwerk

Er zijn veel manieren waarop professioneel drukwerk kan worden ingezet, maar het doel ervan is altijd hetzelfde: u wilt een blijvende indruk achterlaten. Bijvoorbeeld om mensen aan te zetten tot het kopen van uw product of het achterlaten van contactgegevens. Maar welke vorm van drukwerk kunt u het beste gebruiken om uw doel te bereiken, er zijn er immers zo veel? Tijd voor advies op maat van DPN Rikken Print.

Uniek drukwerk voor unieke bedrijven

Ieder bedrijf is uniek, net als dat van u en zo werkt het ook met drukwerk: iedere situatie vraagt om een andere benadering en dus ander drukwerk. Bij DPN Rikken Print werkt een team van gedreven specialisten die u door middel van jaren lange kennis en ervaring perfect kunnen adviseren over het drukwerk dat het beste bij uw doel past. We denken met u mee over bijvoorbeeld de promotie van uw evenement of de juiste inrichting van een beursstand; zelfs over de aftersales denken we met u mee; wat doet u bijvoorbeeld met alle verzamelde contacten? Zou het niet leuk zijn om die te verrassen met een bedankje met een persoonlijke opdruk?

Adviseren doen we het liefst persoonlijk, bijvoorbeeld in onze inspiratieruimte in Nijmegen. Om u vast op weg te helpen stelden we een checklist voor u samen. In deze lijst vindt u enkele opties waarover u vast kunt nadenken. Bijvoorbeeld over het doel wat u voor ogen heeft, hoeveel mensen u wil bereiken en de afwerking van uw drukwerk. Zo kunnen we u tijdens een persoonlijke kennismaking gerichter (en dus sneller) informeren en adviseren.

Laat u adviseren én inspireren door DPN Rikken Print!

U bent van harte welkom in onze inspiratieruimte in Nijmegen. Hier ervaart u zelf het effect van professioneel drukwerk. Heeft u eerst een vraag of wilt u meer informatie over DPN Rikken Print? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, of bel ons tijdens werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur -er staat een professioneel team voor u klaar dat u graag verder helpt.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons.