Menu Sluiten

Sign

Met Sign kunt u groot formaat printen en meer!

Drukwerk is overal, soms zelfs op plekken en materialen waar u het niet snel verwacht. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door Sign. Met deze printtechniek kunnen we nagenoeg elk materiaal bedrukken zoals hout, foam, plexiglas, geborsteld aluminium en honingraadkarton; zolang het materiaal maar vlak, glad en hooguit 4,8 centimeter dik is. Daarnaast wordt Sign ingezet voor groot formaat printen zodat u zeker weet dat u opvalt! Sign is dus een veelzijdige drukwerktechniek waarmee u een blijvende indruk achterlaat. Ontdek hier meer over Sign of neem contact met ons op voor meer informatie!

Sign, een veelzijdige en indrukwekkende drukwerktechniek

Sign is het digitaal printen van tekst en beeld op diverse materialen. Het is een printtechniek die vaak wordt ingezet voor bijvoorbeeld statafels, beurswanden, beursstands en verpakkingen. Zelfs voor de aankleding van winkelpanden wordt Sign toegepast. Sign biedt u dus ook de mogelijkheid van groot formaat printen: van 2,5 meter tot wel 3,5 meter! Kortom, Sign is een populaire methode om uw reclame-uitingen meer karakter te geven, van klein tot groot en voor binnen en buiten.

De kracht van Sign is dat u creatief bezig kunt zijn met het printen op verschillende manieren, en dat vervolgens op diverse manieren kunt toepassen. Sign kan zelfs worden gecombineerd met andere drukwerk- en printtechniek waardoor de meest indrukwekkende dingen mogelijk zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos dus laat u verrassen in onze inspiratieruimte in onze drukkerij te Nijmegen! Hier verzamelden we enkele voorbeelden van de mogelijkheden die Sign u biedt.

Meer weten over de mogelijkheden van Sign?

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van Sign? Misschien heeft u zelf wel creatieve ideeën die u met ons wil delen? We helpen u graag verder en vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs bij onze inspiratieruimte bij onze drukkerij te Nijmegen. Hier kunnen we u laten kennismaken met de vele mogelijkheden van professioneel drukwerk, dus ook die van Sign.