Menu Sluiten

Onze drukkerij

Bij DPN Rikken Print staan persoonlijkheid en toegankelijkheid centraal

De grafische industrie is veel veranderd, mede dankzij een steeds overheersendere digitale wereld. Daarom zetten veel bedrijven binnen onze branche de afgelopen jaren in op kennisdeling, innovatie en ontwikkeling. Zo ook bij DPN Rikken Print en die strategie zetten we graag door om aan de top van ons segment te blijven. Maak hier alvast kennis met het verhaal van DPN Rikken Print, maar in onze inspiratieruimte Nijmegen vertellen we u er ook graag meer over.

DPN Rikken Print als co-creator want samen komen we verder

DPN Rikken Print is ontstaan uit meerdere organisaties. In 2015 fuseerden DPN Druk en Print Nederland en drukkerij Manta. Samen namen ze later drukkerij Trioprint over uit faillissement. Vervolgens verhuisden ze vanuit respectievelijk Weurt en Zetten naar het pand van Boekdrukkerij Macdonald naar het Nijmeegse bedrijventerrein Kerkenbos en in 2016 werd ook drukkerij Efficiënt onderdeel van de organisatie. In oktober van datzelfde jaar fuseerden we met Rikken Print uit Gendt en inmiddels is alle kennis en ervaring ondergebracht onder één dak: die van de huidige drukkerij op het Kerkenbos 1201 te Nijmegen.

DPN Rikken Print is een drukkerij met een ongedwongen, prettige en bovendien professionele cultuur. We werken met state-of-the-art materiaal en drukwerktechnieken zodat we altijd het beste resultaat kunnen garanderen. Maar professioneel drukwerk is niet het enige wat we te bieden hebben. Kennisdeling vinden wij bijvoorbeeld erg belangrijk. Daarom organiseren we regelmatig inspirerende kennissessies en trainingen die niet alleen voor onze klanten erg interessant zijn, maar ook voor bijvoorbeeld business clubs uit het hele land. Zo willen we enerzijds onze jarenlange kennis en ervaring etaleren, maar willen we ook ons samenwerkende karakter onderstrepen. DPN Rikken Print is een echte co-creator want samen komen we immers verder, en dat blijkt wel uit ons verleden.

Meer weten over DPN Rikken Print?

DPN Rikken Print maakt zorgvuldig tot stand gekomen grafische producties die tijdens het hele productieproces van buitengewone aandacht zijn voorzien. We willen dat u uw werk met een gerust hart in onze handen legt. Wilt u meer informatie over onze drukkerij, ons befaamde drukwerk of over ons verhaal? Neem dan contact met ons op. Geheel vrijblijvend, uiteraard. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van professioneel drukwerk en adviseren u graag op een manier die past bij uw wensen. Breng ook eens een bezoekje aan onze drukkerij te Nijmegen. Daar laten we u graag kennismaken met de vele mogelijkheden.

Vragen?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina, of bel ons tijdens werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur.

Ons team staat voor  u klaar!

Op de hoogte blijven?

Maximaal 12x per jaar sturen we per e-mail de DPN update. Weten hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan?
Bekijk onze privacy policy