Menu Sluiten

Onze drukkerij

Bij DPN Rikken Print staan persoonlijkheid en toegankelijkheid centraal

De grafische industrie is veel veranderd, mede dankzij een steeds overheersendere digitale wereld. Daarom zetten veel bedrijven binnen onze branche de afgelopen jaren in op kennisdeling, innovatie en ontwikkeling. Zo ook bij DPN Rikken Print en die strategie zetten we graag door om aan de top van ons segment te blijven. Maak hier alvast kennis met het verhaal van DPN Rikken Print, maar in onze inspiratieruimte Nijmegen vertellen we u er ook graag meer over.

DPN Rikken Print is een drukkerij met een ongedwongen, prettige en bovendien professionele cultuur. We werken met state-of-the-art materiaal en drukwerktechnieken zodat we altijd het beste resultaat kunnen garanderen. Maar professioneel drukwerk is niet het enige wat we te bieden hebben. Kennisdeling vinden wij bijvoorbeeld erg belangrijk. Daarom organiseren we regelmatig inspirerende kennissessies en trainingen die niet alleen voor onze klanten erg interessant zijn, maar ook voor bijvoorbeeld business clubs uit het hele land. Zo willen we enerzijds onze jarenlange kennis en ervaring etaleren, maar willen we ook ons samenwerkende karakter onderstrepen. DPN Rikken Print is een echte co-creator want samen komen we immers verder, en dat blijkt wel uit ons verleden.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons.

Historie van DPN Rikken Print

DPN Rikken Print is ontstaan uit meerdere organisaties. In 2015 fuseerden DPN Druk en Print Nederland en drukkerij Manta. Samen namen ze later drukkerij Trioprint over uit faillissement. Vervolgens verhuisden ze vanuit respectievelijk Weurt en Zetten naar het pand van Boekdrukkerij Macdonald naar het Nijmeegse bedrijventerrein Kerkenbos en in 2016 werd ook drukkerij Efficiënt onderdeel van de organisatie. In oktober van datzelfde jaar fuseerden we met Rikken Print uit Gendt en inmiddels is alle kennis en ervaring ondergebracht onder één dak: die van de huidige drukkerij op het Kerkenbos 1201 te Nijmegen.

Duurzame inzetbaarheid personeel

Eén van de belangrijkste krachten in de drukkerij ons personeel. In het traject “duurzame inzetbaarheid” is in 2019 door middel van onder andere gesprekken, teamsessies en coaching door de aanwezigen gewerkt aan het versterken van bruikbare vaardigheden voor nu én in de toekomst.

Op teamniveau zien we een verbeterde communicatie en organisatie waarin duidelijkere afspraken worden gemaakt en vastgelegd. Dit project is mede gefinancierd met middelen uit het ESF.