Menu Sluiten

Proefschrift

Een elegant vormgegeven proefschrift laten drukken?

Het inleveren en verdedigen van een proefschrift is een belangrijk moment voor iedere promovendus. Het gaat natuurlijk om de inhoud van uw proefschrift maar een elegant vormgegeven uiterlijk geeft een belangrijk eerste signaal af, namelijk dat u aandacht heeft besteed aan de details. En daar kan DPN Rikken Print u bij helpen. Graag zelfs.

Wij zetten graag nét een stapje extra

Buiten het proefschrift zelf kunt u tevens bij ons terecht voor de uitnodigingen voor de verdediging van uw proefschrift. Deze drukken of printen we graag voor u, en kunnen we zelfs een extra elegante uitstraling geven door middel van foliedruk. Deze techniek biedt ons de mogelijkheid om bijvoorbeeld de naam van de geadresseerde met een goud- of zilverfolie te versieren. En als u ons alle namen en adressen doorgeeft, kunnen we zelfs alle uitnodigingen voorzien van een naam en adres en ze voor u versturen.
Daarnaast denken we desgewenst graag met u mee over bijvoorbeeld de opmaak en het design van uw proefschrift. We zetten namelijk graag nét een stapje extra zodat wij kunnen doen waar we goed in zijn en u uzelf volledig kunt richten op het verdedigen van uw proefschrift.

Proefschrift laten drukken door een professionele drukkerij?

Wilt u uw proefschrift laten drukken? Bij ons krijgt u professioneel drukwerk voor zeer gunstige tarieven. Laat u verrassen door de veelzijdige mogelijkheden van DPN Rikken Print. Neem contact met ons opvoor advies op maat.
Wilt u direct uw profeschrift bestellen? Ga dan direct naar onze webshop en geef ons uw bestelling door! 

Wij staan voor u klaar!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons.